Je streeft naar geluk, gezondheid en liefde. Jij bent een sociaal wezen en je wilt je verbonden voelen met anderen, succes en plezier in relaties en werk hebben. Jezelf willen ontplooien en ontwikkelen op allerlei gebied en tevreden zijn. Toch lukt dat vaak niet, of niet goed.

Als je het gevoel krijgt vast te lopen, of al langer het gevoel hebt niet vooruit te komen, alsof je door de bomen het bos niet meer kunt zien.
Je kunt niet kiezen, voortdurend twijfelt en piekert, je zit niet goed in je vel, als je psychische, psychosomatische of lichamelijke klachten hebt, dan ben ik hier om je verder helpen.

A touch of Lea nodigt je graag uit om veranderingen in te zetten
in jouw leven. Door middel van mijn energetische behandelingen,
werken we samen naar de veranderingen waar jij behoefte aan hebt. 
Wat mijn werk uniek maakt, is dat ik intuïtief werk. Ik ben altijd bezig om me te ontwikkelen. Ik werk niet met vaststaande methodieken.
Ik durf te kijken naar wat er nodig is en sluit daarbij aan.
Ik bied maatwerk en durf het niet te weten. Tegelijkertijd verlies
ik nooit het vertrouwen dat we er samen uitkomen.

Ik zeg altijd:
“Je kunt niet meer worden dan jezelf. Je kunt wel meer jezelf worden.”

Ik neem de tijd  voor je en luister echt. We gaan naar de pijn om deze te verwerken. Daarna kijken we hoe je je leerwens kan bereiken. Vanuit kwaliteiten en de passies kijken we vooruit. Mijn werkwijze laat zich het beste omschrijven als diepgang met een glimlach.

Wachtwoord vergeten?